Gastenboek

Gastenboek Heren 2 Res. Overgangsklasse B

Dit is het gastenboek van Heren 2 Res. Overgangsklasse B. Laat hier een bericht achter voor het hele team.


Reacties

 • 08 nov 2010 om 20:22 Pieter Kemp Pieter Kemp

  Uit verveling ben ik present op dit Gastenboek.FU

 • 08 nov 2010 om 20:21 Pieter Kemp Pieter Kemp

  Scoren in oefenwedstrijden tellt niet, dus Man of the Match is ook Arendloos ( waardeloos).Bla blaBla bla

 • 08 nov 2010 om 20:20 Pieter Kemp Pieter Kemp

  Gewauwel allemaal.Bla blaBla bla

 • 08 nov 2010 om 20:20 Pieter Kemp Pieter Kemp

  Rotterdam bedoelde natuurlijk Kampioen 2001-2002. Dat is een tijd geleden.FU

 • 08 nov 2010 om 20:19 Pieter Kemp Pieter Kemp

  Je mag niet praten in het veld.
  Maar wel naslaan.Bla bla

 • 08 nov 2010 om 20:18 Pieter Kemp Pieter Kemp

  Arie AUK van de Week.
  Pier Man of the Match.

 • 08 nov 2010 om 20:18 Pieter Kemp Pieter Kemp

  8-1 net aan voor HDM.
  Rechtsachter is de tel nu echt kwijt.FU

 • 08 nov 2010 om 20:17 Pieter Kemp Pieter Kemp

  Gelul is terug op het Gastenboek.FU

 • 08 nov 2010 om 17:44 Pieter Langendijk Pieter Langendijk

  Ben wel blij dat we het gastenboek nu serieus kunnen gebruiken ipv dat gelul

 • 08 nov 2010 om 17:43 Pieter Langendijk Pieter Langendijk

  De Natte Vinger en De Glazenbol gaan een fusie aan. Het Orakel word de nieuwe CEO! Het bedrijf gaat vanaf vandaag heten: De Natte Bol.... die wil je niet in je hol!! FU

 • 08 nov 2010 om 17:40 Pieter Langendijk Pieter Langendijk

  Eindelijk de MOM prijs!!! Gewonnen

 • 08 nov 2010 om 11:33 Tjeu de Graaf Tjeu de Graaf

  HDM ruikt er zelf elke keer aan, schijtziek worden ze ervan!

 • 08 nov 2010 om 11:32 Tjeu de Graaf Tjeu de Graaf

  Ossie,

  Auk vd week is toch echr Arie, hij dacht dat we 3-3 gespeeld hadden.... slapenslapenslapenslapenslapen

  MoM is deze week Longdyk, winnende goal EN even aan het team gevraagd of de bal hard of zacht binnen geslagen moest worden. Vervolgens feilloos 4-3!

 • 08 nov 2010 om 10:07 Pieter Langendijk Pieter Langendijk

  HDM met 8-1 eraf, ook wel lekker!

  Die wilde onze tactiek en die van Pinoke ook eens uit proberen.. mislukt... hahahha.

  Eerst de tegenstander met 5-1 voor laten komen, en dan realiseren dat je de goals niet kan maken!

 • 08 nov 2010 om 10:02 Pieter Langendijk Pieter Langendijk

  Wederom een gezonde dosis branie en gelul. Onzin lullen is het mooiste wat er is. Maar om als Rotterdammer nou al een trui te bedrukken met "Kampioen 2010/2011", dan vraag je er toch om!

 • 08 nov 2010 om 10:00 Pieter Langendijk Pieter Langendijk

  Rotterdam Heren 3 – Overbos Heren 2

  Overbos Heren 2, kampioen 2010/2011!

  Afgelopen zondag was dan eindelijk de gedroomde topper. Overbos Heren 2 op bezoek bij en in Rotterdam. Na oefenpartijen tegen Bennebroek, Castricum, Loenen, HDM en IJsselmeervogels, was het nu tijd om een degelijke tegenstander zoek te spelen. Zelfs Ab en Marion Kemp waren voor deze kraker afgereisd naar Rotjeknor.
  Geert zag het, zoals altijd, met lede ogen aan. Na een week van waarloze trainingen moest het nu toch gaan gebeuren. Zelfs Brit voerde de spanning op door op zaterdagavond nog een mailtje te sturen dat wij voor het kampioenschap moesten gaan. De druk stond dus aardig op de ketel en wij moesten de verwachtingen nu maar eens gaan waarmaken. Maar als je het in de auto al over toastjes met zalm, een rode poes, saloondeuren en Jolly Jokertje, dan weet je dat je een lastige middag voor de boeg hebt. Zeker als men dan ook nog tranen in de ogen heeft van het lachen en Tjeu zich druk maakt om zijn verloren broodjes.
  Geert ging er niet op in en bleef in zijn rol als coach. Serieus besprak hij de aankomende wedstrijd, wees hij ons op mogelijke valkuilen en vroeg hij ons te genieten. Genieten deden wij vooral 5 minuten later, toen Naomi van As en haar vriendinnen ons pad kruisten tijdens de warming-up. Heidi wees haar nog even op de foute wissel, maar ook zij zat in de roes waar Geert in verkeerde. Basten wist bij Kim Lammers nog wel een knipoogje te ontlokken. Het kwam zijn zelfvertrouwen vervolgens meer dan ten goede.
  De voorbereiding bleek al iets beter, hoewel het gelul niet uit de lucht te krijgen was. En eerlijk gezegd hoort het ook wel heel erg bij dit team. Als er niet geluld word, of als er geen geintjes gemaakt worden (hoe flauw ze ook zijn), dan pas moet de coach zich zorgen gaan maken! Zorgen maakte Rotterdam zich geenszins. Maar dat hoort ook bij een koploper. Zo liepen wij er immers vorig jaar ook bij. Een vorm van arrogantie die voor veel irritatie zorgde. Zowel bij onze opponenten als bij teams van onze eigen club. Echter, waar wij nog spelen met deze vorm van uitstraling, nam Rotterdam haar status wel erg serieus. Na het fluitsignaal ging de knop bij de kakkerlakken dan ook definitief om.
  Toch gingen wij beter start en het duurde niet lang voordat wij de openingstreffer op het (toen) niet-werkende scorebord konden zetten. En wat voor een goal!! Stijn maakte werkelijk een beauty tegen HDM, maar deze van Pier was werkelijk briljant. Eindelijk was hij eens asociaal. In plaats van af te spelen schoot Mario eens zelf. En de bal vloog snoeihard in de rechterkruising. De treffer werd vervolgens uitbundig gevierd. Geheel terecht overigens.
  Rotterdam wist even niet waar het zoeken moest en uit irritatie gingen zij al vroeg in de wedstrijd opzoek naar lijf en leden van Overbos. Een tikkie hier, een duwtje daar en de scheids ontging alles. Het had een Hollaar kunnen zijn. Maar ook de groen-witten lieten het er niet bij zitten. Geheel tegen de verhouding in kwamen zij op 1-1 en later zelfs op de 2-1. Wederom was het ons duidelijk dat ook deze pot niet zonder slag of stoot gewonnen zou worden. De schouders werden er onder gezet, en in een enkel geval zelfs een dikke elleboog. Wij beten van ons af en lieten ook verbaal wat meer van ons horen. Dat moest ook wel, want Pistolen Paultje had het zwaar te verduren. Hij werd continu gepest door rake opmerking van de Rotterdamse nummer 6 en daarnaast werd hij ook nog geplaagd door zijn slechte spel. Desondanks kon Paul zich wel inhouden…. Maar iemand anders echter niet. Een kakkerlak kon zichzelf niet beheersen en ging voor de rode kaart tegen Edje. Dankzij een flinke maai ging Phil tegen de grond. Blind van woede aan één oog ging JP in de achtervolging. Als een volleerd grasmaaier hakte hij elke enkel in zijn omgeving in mootjes. Chop, chop, chop, chop!! En een lekker opstootje was het gevolg. Zelfs de keeper van de tegenstander kwam als haantje de voorste zijn doel uit om een graantje mee te pikken. Maar de boel was gelukkig op tijd gesust. De Rotterdamse delinquent kon 10 minuten gaan zitten en JP kwam er slechts af met een vermaning.
  Met 11 tegen 10 moesten we nu het tij gaan keren. Uiteraard kwam het initiatief meer aan onze kant te liggen, maar we konden de kansen nog niet echt verzilveren. In de tweede helft kwam onze tweede goal er dan toch. Na een briljante variant via Edje, kon Mario zijn tweede treffer haarfijn binnen pushen. Een godsgeschenk en zoals veel doelpunten, proefde deze ook naar meer. Met inmiddels weer 11 tegen 11 gingen wij opzoek naar de voorsprong. Na rust bleek Geert al over gouden wissels te beschikken. Zo kwam Beffer erin voor meer snelheid, en moest Kemp plaatsnemen op de bank. Echter, Geert toverde zowaar een tweede gouden wissel uit zijn mouw. Als een soort van Graziano Pelle was Paardt het breekijzer waar wij met zijn allen op gehoopt hadden. Een supersub in wording... (die kan je het beste lang op de bank laten zitten, maar dat daar gelaten). Op aangeven van -wie anders dan- Mario sloeg klootzaks privé-chauffeur loeiend hard met de backhand door het midden van de goal. De voorsprong werd uitbundig gevierd. De vreugde was echter van korte duur, want voordat we het wisten sloeg de tegenstander, zij het vanuit een onmogelijke hoek, weer toe: 3-3.
  We hadden nog een stief kwartiertje voor de boeg. En dankzij een paar “miraculeuze reddingen” van Arie en Heidi, aldus Ab die eens niet naar de wolken stond te kijken, bleven wij nog in de wedstrijd. We hielden het nog 10 minuten vol totdat Longdyk het welletjes vond en besloot de trekker over te halen. Wederom op aangeven van de luie spits Mario kon Longdyk de bal er rustig in schuiven. Even werd het ronde object nog goed gelegd. En daarmee zette de spits niet alleen de tegenstanders op het verkeerde been, maar ook zijn ploeggenoten. De laatstgenoemden dachten zelfs dat Longdyk hem zou missen. Maar hij deed het goed, zo niet perfect. Je moet iedereen er even aan laten ruiken, voordat je ze de deksel keihard op de neus slaat. Hard was de goal niet, maar de mentale klap die Rotterdam vervolgens om de oren kreeg, kwamen zij niet meer te boven. Al met al hadden wij als team een prachtige prestatie geleverd. Wederom een gewonnen wedstrijd die naar meer smaakt.
  Maar de smaakpapillen konden eerst getrakteerd worden op een koude Heineken, toastjes met zalm, bitterballen en een dame in witte broek. Oh wat was deze overwinning zoet. En om een beetje vooruit te lopen op de zaken, hebben wij tijdens het nuttigen van al onze consumpties de tegenstanders van volgend jaar bekeken. Op mijn baluwe trui staat immers niet voor niets “Kampioen 2010/2011”. De grijns van Geert zijn gezicht kwam er die middag niet af. Sterker nog, die werd alleen maar groter toen de coach hoorde van het verlies dat Ajax had geleden in de Arena. Ook de mondhoeken van Longdyk krulde aardig op. Maar ja, volgende zondag is hij weer de lul, dan mogen de pannenkoeken tegen zijn geliefde clubbie uit Alkmaar en moeten wij tegen Leiden. En dan zijn die kutfeuten de lul!

 • 07 nov 2010 om 21:42 Tjeu de Graaf Tjeu de Graaf

  Zoals verwacht: vvv speelt gelijk bij Leiden uit...FU

 • 06 nov 2010 om 22:52 Martijn van Osch Martijn van Osch

  Lekker gasten!!!!!!!
  winterslaap is erg kort dit jaar!!!!!
  Succes 2 feb.Scooteren

 • 05 nov 2010 om 15:06 Martijn van Osch Martijn van Osch

  Trouwens Kemp, je moet inderdaad scoren om MOM te worden....en jij was MOM tegen Castricum H1....maarja dat was een oefenwedstrijd....en die tellen niet,he?FU

 • 05 nov 2010 om 15:03 Martijn van Osch Martijn van Osch

  Oh oke........ snap hem...

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard