Gastenboek

Gastenboek Heren 2 Res. Overgangsklasse B

Dit is het gastenboek van Heren 2 Res. Overgangsklasse B. Laat hier een bericht achter voor het hele team.


Reacties

 • 30 sep 2010 om 12:43 Tjeu de Graaf Tjeu de Graaf

  Bla bla

 • 30 sep 2010 om 12:43 Pieter Langendijk Pieter Langendijk

  een stukje wc proza...

  heb gisteren de eerste kerstboom gespot, dus het zal niet lang duren voordat Sint ook weer verschijnt!

 • 30 sep 2010 om 12:42 Pieter Langendijk Pieter Langendijk

  Sterretje hier, sterretje daar.
  Jokertje komt over op alles wel klaar!

  Barbie zuigt graag aan een fles,
  geen kater leest haar poesje de les!

  Matsoe Matsoe loopt graag op blote voeten
  en hij houd van mensen die hem groeten!

  Want van groeten word je niet zwanger,
  bovendien is je zus ook een stuk langer.

  pleepapier

 • 30 sep 2010 om 12:36 Pieter Langendijk Pieter Langendijk

  Vanavond weer sterretje en consorten!Boos

 • 30 sep 2010 om 12:35 Pieter Langendijk Pieter Langendijk

  Terwijl jullie lunchen, sla ik toe!

 • 30 sep 2010 om 12:35 Pieter Langendijk Pieter Langendijk

  Bijna het verslag van de pagina! Adje

 • 30 sep 2010 om 12:35 Pieter Langendijk Pieter Langendijk

  dan doorstoten naar Kemp, maar daar heb ik denk ik wel een jaartje voor nodig nog! Sip

 • 30 sep 2010 om 12:34 Pieter Langendijk Pieter Langendijk

  Vandaag op naar de 500, morgen naar de 600 en net voor de wedstrijd Tjeu even inhalen!

 • 30 sep 2010 om 12:33 Pieter Langendijk Pieter Langendijk

  2617 Gewonnen

 • 30 sep 2010 om 12:33 Pieter Langendijk Pieter Langendijk

  2616, jawel!!!

 • 30 sep 2010 om 12:33 Pieter Langendijk Pieter Langendijk

  Raffie doet het het best!

 • 30 sep 2010 om 12:33 Pieter Langendijk Pieter Langendijk

  Auk doet het beter

 • 30 sep 2010 om 12:33 Pieter Langendijk Pieter Langendijk

  Rotterdam doet het ook goed!

 • 29 sep 2010 om 17:13 Pieter Langendijk Pieter Langendijk

  Verslag !!!!


  Gezonde bluf moet je hebben

  Qui Vive Heren 2 – Overbos Heren 2

  Het was deze week zowaar echt druk, vandaar dat ik niet eerder aan het verslag ben toegekomen. Eens kijken of ik op deze woensdagmiddag nog inspiratie heb voor een aardig verhaal.

  Afgelopen zondag moesten wij tegen Qui Vive Heren 2. Zou dit onze derde overwinning worden in de overgangsklasse? Zo’n competitiestart zou zomaar voor lijfsbehoud kunnen zorgen in deze speciale klasse. Wat speciaal is deze klasse wel. Maar dan een andere soort speciaal. Want waar wij nog netjes in onze zwarte Notelle-pakken kwamen aanzetten, leek het alsof Qui Vive Heren 2 zojuist was afgezet door Busje 3000 en gesponsord was door de plaatselijke kringloopwinkel. Wat een zooitje, Het werkte bij menigeen op de lachspieren. Vooral Pier kon de slappe lach niet meer tegenhouden. Wat een zooitje ongeregeld…
  Frido waakte nog voor onderschatting, en gelijk kreeg hij. Ondanks tips van die andere Hollaar, hadden wij eindelijk een wedstrijd te pakken waarbij wij niet over de tegenstander heen Andre-Rieu’den. Uiteraard hadden wij allang de wedstrijd kunnen beslissen, maar we hielden Qui Vive op deze manier nog even in leven. Echter, het moet gezegd worden dat de Uithoornse jongens flink hun best deden. Maar niemand deed beter zijn best dan de pannenkoeken in het geel. Dan ook nog eens met zo’n vervelend groen petje… bah, wat een nichten.
  En zoals het ware nichten betaamt, floten zij bij elke gelegenheid op de fluit. Zelfs als Basten of Pier op regelmentaire wijze de bal van de tegenstander wisten te ontfutselen. Het kwam dan ook door hen dat wij met 1-0 achter kwamen. Qui Vive had echter moeten weten date en achterstand ons alleen maar sterker maakt. Lezen ze onze verslagen soms niet? Huizen wel! Dat team is al ruimschoots bezig 17 oktober. Dan spelen wij namelijk uit tegen de boys uit ‘t gooi.
  Voordat het echter zover is, moest er nog wel worden gewonnen van Qui Vive. En dat gebeurde dan ook. Pier maakte weer een signature-goal… lage backhand in de lange hoek en Paardt stond zomaar een keer op de goede plek om de 2-1 binnen te tikken. Laatstgenoemde kon niet permitteren om te missen want, ook afgaande op zijn slechte spel van die middag, dan was hij zeker AUK van de Week geworden!
  Na de wedstrijd hebben wij nog enkele uurtjes naar Qui Vive Heren 1 en Blauw-wit Heren 1 gekeken. Onder leiding van Tjeu konden we langs de lijn weer naar hartelust schreeuwen en zuipen. Dat de jongste De Graaf de overige supporters bleef vervelen met zijn gekerm kwam vooral door diverse pijntjes. Hij schreeuwde het werkelijk uit. Zo was hij tijdens de wedstrijd 4 keer geraakt door een bal. Een nieuw record, dat kan niet anders! Zijn meespelen voor aankomende zondag blijft helaas onzeker.
  Helaas, want zondag wacht VVV. Op papier een geduchte tegenstander en kandidaat voor het kampioenschap. Als we dan even verder kijken, dan krijgen we de zondag na VVV wederom een titelkandidaat op bezoek. Dan is het namelijk Kampong die haar titelkandidatuur probeert te versterken. En als toetje van dit ‘3-gangen-diner’ treffen wij dan Huizen.
  Het worden zware weken. Maar we krijgen dan eindelijk eens de kans om ons te meten met de groten der aarde! Want eerlijk is eerlijk; HDM, Victoria en Qui Vive waren slechts appetizers. De coach van Qui Vive legde zijn voorzitter nog uit dat zij de betere partij waren en dat zij hadden kunnen winnen. Vervolgens wees ik de beste man er maar op dat wij met een B-team waren afgereisd naar Uithoorn en dat ze tegen ons echt geen kans hadden gemaakt. Lichtelijk gepikeerd reageerde de coach: “Jaja, jullie hebben wel een hoop praatjes he?” De man had gelijk, maar ik moest hem met gelijke munt terug betalen: “Gezonde bluf noemen ze dat, oldtimer, gezonde bluf!”
  Nou die bluf hebben wij de komende week hard nodig. Gelukkig hebben wij vrijdag al de kans gehad om bij Huize Kemp ons op een schandalige manier moed in te drinken. Waarvoor nogmaals dank Ab en Marion!

 • 28 sep 2010 om 23:49 Martijn van Osch Martijn van Osch

  van Gangelen deed mee................. allebei dan.........Heet

 • 28 sep 2010 om 09:50 Tjeu de Graaf Tjeu de Graaf

  Trouwense Res.1a is sinds dit jaar de weg kwijt! HBS h2 staat 2e, ijsseloever 3e...??? spandersboschhhh wint bij Pinoke H7? Rode kaart

 • 28 sep 2010 om 08:50 Tjeu de Graaf Tjeu de Graaf

  Welke 2e helft heeft hij gezien????? Die van hurley?

 • 28 sep 2010 om 08:50 Tjeu de Graaf Tjeu de Graaf

  Qui Vive scoorde het eerste puntje van het seizoen. ‘Gelukkig is de hatelijke nul van het scorebord’, aldus Jorge Nolte, die geconfronteerd wordt met nogal wat blessureleed in zijn selectie. ‘Maar gelukkig komen er weer een paar terug. Toch kijk ik met gemengde gevoelens terug. Tijdens de tweede helft speelden wij een dijk van een wedstrijd. En drie minuten voor tijd slaan we naast bij een kans voor open doel.’

 • 27 sep 2010 om 22:42 Tjeu de Graaf Tjeu de Graaf

  Morgen de TAUP!

 • 27 sep 2010 om 22:41 Tjeu de Graaf Tjeu de Graaf

  "Oh, ik dacht wit tenue, dat is hurley" AuwRode kaartRode kaartRode kaartRode kaartRode kaartRode kaartRode kaartRode kaartRode kaartRode kaartRode kaart

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard