Hurley uit... daar waar Heidi altijd is

Geplaatst door Martijn van Osch
Geplaatst op 17 nov 2009 om 16:41
Aantal keer bekeken 279x bekeken
Waardering
(0 stemmen)
Geef jouw waardering


weblog Hurley uit... daar waar Heidi altijd is

Hurley uit... daar waar Heidi altijd is


In de tijd dat jullie van die kuttige mailtjes sturen, heb ik het verslag al enigszins kunnen schrijven. Echter, zonder de benodigde inspiratie is dat een lastige klus gebleken. Ook door het uitblijven van de door Kemp beloofde ingrediënten heeft het verslag van deze week er ook niet beter opgemaakt. Maar goed, hier gaat ie.

Afgelopen zondag kon Heidi zijn borst dan eindelijk natmaken, want we mochten zowaar spelen op het kunstgras van Hurley. Na het horen van dit goede nieuws besloot de ruigste hockeyer sinds Koek flink wat glaasjes te heffen, en wel de avonden voor de wedstrijd. Ook Tjeu en Longdyk kunnen de drang naar alcohol op zaterdagavond niet weerstaan. Allard was immers jarig. Waar Longdyk nog netjes om 04.30 uur het bed in dook, kroop Tjeu er enkele uurtjes later in. Uiteraard ging er weer het een en ander kapot bij Huize Siepman. Zo gingen diverse tijdschriften de brandende vuurkorf in en verzorgde een niet-nader te noemen persoon een prachtig waterballet door een halfvol kratje in de vijver te gooien. Dezelfde mysterieuze figuur kon zijn handen ook niet van de lampen afhouden. Gelukkig was er nog broerlief Michiel (Siepman) die diverse waarschuwingen uitdeelde. Helaas waren er op een feestje enkele kwade tongen. Zo beweerde een heel kwalijke tong, met enorm dikke memmen, dat Tjeu en/ of Longdyk had rondlopen bazuinen dat ze nep waren. Er moest een test aan te pas komen om de waarheid boven het decolleté te krijgen. Nena en Joppe waren de gelukkigen, die zaten eerste rang!

Joppe zou zondag ook weer eerste rang zitten, en helaas voor hem bij een nederlaag. Was hij maar meegegaan met Heren 2, dan had hij gezien dat wij ook slechte wedstrijden weten te winnen. Gelukkig vond Ab Kemp het weer een fantastische wedstrijd. Maar ondanks dat hij zo langzamerhand een vaste toeschouwer wordt, ga ik hem steeds minder serieus nemen. Kansen die mijn ploeggenoten mij boden nam ik wel serieus. Want na goede acties van Pier en Stijn kon ik de 0-1 intikken. Een mentale klap voor de tegenstander, maar vooral voor Meindert. Die zag zijn achterstand ineens tot twee goals oplopen. Hij kon zijn tranen gelukkig nog wel bedwingen.

Ook Hurley had moeite met het verwerken van dit doelpunt. Ze begonnen goed en probeerden zoveel mogelijk druk uit te oefenen op onze verdediging. Dat lukte ze aardig, maar niet genoeg. Achterin stond het als een huis. De achilleshiel bleek, niet verrassend overigens, bij Beffer te liggen. Vandaar dat Beffer deze week ook de Auk van de week is geworden.

Na de rust kwamen we wat beter uit de startblokken. Eddieh was het beu om steeds maar af te spelen en koos voor een solo. En als bekroning op deze degelijke solo rondde hij het fantastisch af. Snoeihard links, onderin de hoek. Een mooi schot, maar de viering van deze succesvolle poging was mogelijkerwijs nog mooier. Ed gooide zijn stick naar de grond en schreeuwde het uit van vreugde. Had Rose Bune hem nu maar gezien, magistraal!

Tegen het eind van de wedstrijd was het voor Kemp en Frido nog even billenknijpen. Niet alleen omdat Hurley zo aandrong, maar ook omdat Beffer nog in het veld stond. Gelukkig waren het JP, Heidi en Osch die een onterecht gelijkspel konden tegenhouden.

Wat JP echter niet kon tegenhouden was de zeikbui van Osch en later de talloze lekker blonde dingetjes (inclusief Paul) die met hem op de foto wilden. Onder het genot van een klein sigaartje zag Kemp dat het goed was.

Volgende week moeten we tegen de nummer 3, Amsterdam. Maar omdat de stroboscoop bij Overbos het even niet meer doet, kunnen we deze week helaas niet trainen. Met een kraker op het programma moeten er toch andere alternatieven zijn te vinden om ons voor te bereiden op een mogelijke veldslag. Tot die tijd zou verstandig zijn als zowel Pier als Paart een nieuw zeempje om hun stick zouden doen. En mocht het afwikkelen even niet lukken, dan is er altijd nog Paart zijn wijf die haar gedesinfecteerde handjes graag wil vies maken. Wil er nog iemand anders graag scoren, neem dan even contact op Paart zijn merrie.

Reacties

Deze blog post heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard

Sponsors